Čilić o sinu Baldi: ‘Predivno mi je provoditi vrijeme s njim i gledati ga kako raste’

Foto: Instagram

Pobjednik US Opena iz 2014. godine, hrvatski tenisač Marin Čilić u razgovoru za Reuters rekao je kako bi osvajanje naslova pobjednika nekog Grand Slam turnira bez publike na tribinama obezvrijedilo takav uspjeh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Ako ćemo igrati pred praznim tribinama imat ću osjećaj kao da se radi o trening susretima. Ako ćemo i igrati US Open ove godine i to bez gledatelja za pobjednika će uvijek govoriti ‘Oh, znate, taj je tip osvojio naslov bez navijača’. To baš i ne bi bio najbolji scenarij. Vjerujem kako nećemo igrati turnire pred praznim tribinama jer se čitav ‘Tour’ bazira na sponzorima i ljudima koji dolaze gledati mečeve uživo. Sponzori ulažu novac jer ljudi dolaze gledati mečeve, izjavio je Čilić.

Govorio je i o sinu Baldi.

– To je pravi blagoslov za mene, propustio sam samo dva tjedna njegova života. Predivno mi je provoditi vrijeme s njim i gledati ga kako raste. Moram reći kako su to neki od najljepših trenutaka u mom životu, rekao je Čilić koji se osvrnuo i na to kako održava fizičku kondiciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Imam sreće što živim u malom mjestu odakle je moja supruga i poznajem čovjeka koji upravlja s nekoliko teniskih igrališta pa mi je dao ključeve jednog pa tako da s trenerom mogu vježbati. Kako se situacija smiruje, svi ćemo imati dovoljno vremena za pripremu pred nastavak sezone, zaključio je Čilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.