Čilićev otac: Dao je on sve od sebe, u to uopće ne sumnjam, ali nije išlo zbog ozljede

Foto: snimka zaslona

Iako je otac Marina Čilića, Zdenko, pripremao proslavu, Roger Federer je odnio naslov pobjednika Wimbledona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Osjećam se sretno. Finale je velika stvar, ali malo sam nezadovoljan što je Marin na kraju pukao. Najviše mi je žao zbog njega, ali i zbog svih njegovih fanova koji su očekivali da će danas Marin dati sve od sebe. Dao je on sve od sebe, u to uopće ne sumnjam, ali nije išlo”, kazao je otac Marina Čilića za HRT.

”Znali smo da Marin ima probleme sa žuljevima. Javio nam je jučer još, ali znate kako je to s roditeljima. Nije nas želio s tim previše zamarati jer je znao da ćemo se previše brinuti. Samo je rekao da ne brinemo i da će sve biti u redu. Međutim, čini mi se da nisu samo žuljevi bili problem. Mislim da ga je neka druga ozljeda također usporila. Šteta, no Marin je dao sve od sebe, danas je Federer bio bolji, ali znam da će kad-tad doći taj dan kad će Marin ostvariti svoj san, a to je naslov u Wimbledonu”, otkrio je.

“Znam da nije lako nikome kad igra protiv Federera, ali mislim da nije psiha bila presudna. Ozljeda je krivac što Marin nije dao najbolje od sebe”, rekao je tata Čilić koji nije bio u Londonu jer je očekivao pobjedu i planirao dobru atmosferu kad se Marin vrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.