Cindrić: Idemo težim putem, ali na Dansku ćemo svim snagama

Foto: fah

Najbolji hrvatski igrač u pobjedi protiv Maroka bio je Luka Cindrić. Hrvatski srednji vanjski postigao je devet pogodaka iz devet pokušaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Bilo je u početku malo nervoze, ali znali smo da će pasti i fizički, iskoristili smo to s brzim golovima. Krajem prvog poluvremena smo se odvojili te na kraju zasluženo pobijedili. Tražili smo se 15-ak minuta, no na kraju odlična utakmica za nas, kazao je Cindrić, no nije se posebno htio isticati.

– Danas sam povukao ja, sutra će netko drugi biti, tako je to tu. To nas treba krasiti i u sljedećim utakmicama.

Pred Hrvatskom je okršaj s Dancima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Idemo dalje težim putem, nismo to očekivali. Ne bježimo od toga. Na Dansku idemo svim snagama, dizali smo se iz utakmicu u utakmicu te spremni dočekujemo Dansku. Za njih trebamo biti savršeni, vrhunska su reprezentacija. Nemamo što izgubiti, nema pritiska te idemo uživati u preostalim utakmicama, dodao je Cindrić.

Marin Jelinić je rekao da ima prostora za napredak, što će biti važno za Dansku.

– Tu nesretnu prvu utakmicu protiv Egipta smo izgubili, pa smo skupili glave i pobijedili ove dvije utakmice. Idemo u Malmö “naoružani” i nadamo se pobjedi, zaključio je Jelinić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.