Cindrić s Barcelonom osvojio naslov prvaka Španjolske

Foto: fah

Hrvatski rukometni reprezentativac Luka Cindrić (26) osvojio je s Barcelonom naslov španjolskog prvaka s obzirom da je tamošnji rukometni savez odlučio da se zbog pandemije koronavirusa natjecanje neće nastaviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nakon sastanka koji je trajao tri i pol sata donijeli smo izvanrednu odluku zbog situacije koju trenutno proživljavamo”, rekao je predsjednik Španjolskog rukometnog saveza u videu objavljenom na internetskoj stranici saveza.

“Ovo je čudna situacija, u svim sportovima i društvu u cjelini. Mi smo napravili svoj posao, a ova odluka o proglašenju pobjednika nije bila u našim rukama. Više bismo voljeli da je sezona završila na parketu i da je rezultat bio odraz onoga što se dogodilo na terenu. No, bili smo dobri tijekom čitave sezone”, izjavio je Barcelonin trener Xavier Pascual za klupsku televiziju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.