Ćiro Blažević kritizira: ‘Kovačić je promašaj, više mu nije mjesto u reprezentaciji’

Foto: fah

Miroslavu Ćiri Blaževiću nije dobro sjedo 4:1 poraz Hrvatske u Portugalu na uvertiri elitne skupine Lige nacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Gledao sam utakmicu, ali bolje da nisam. Ovako nešto moglo se očekivati. Većina naših igrača nije u natjecateljskoj formi i to se vidjelo, a nedostajala su nam i dva ključna igrača”, rekao je Ćiro za SportKlub.

“Jedan čovjek posebno me razočarao, a očekivao sam da će biti naš ključni igrač. Kovačić je prošle sezone žario i palio po Engleskoj, bio je najbolji igrač Chelseaja i bilo mi je izrazito drago zbog toga, a u Portu je djelovao kao neprijateljski element u našim redovima”, rekao je.

“Dalić je čovjek koji bi ga iglom ubadao u guzicu da je mogao. Jedino mu možda zamjeram što je slijep i ne vidi koliko je dečko loš, da više nije za reprezentaciju. Prije dva dana govorio sam jednom novinaru L’Equipea kako će Kovačić postati naš nositelj i da se u Engleskoj probudio, a onda je odigrao onako”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirao je i Matea Kovačića, najboljeg igrača Chelseaja prošle sezone po izboru njihovih navijača.

“Veliko razočaranje. Dečko koji je imao sve predispozicije da bude novi Boban ili Asanović postao je promašaj kojemu ovdje više nije mjesto”, smatra Ćiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.