Ćiro: Mene je Dalić ostavio na životu još malo, potvrdio je veliku istinu o Hrvatskoj

ćiro
Foto: fah

U Kataru slavimo povijesnu treću medalju na Mundijalima, a pobjedu je izbornik Zlatko Dalić posvetio Miroslavu Ćiri Blaževiću, čovjeku koji je sve počeo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Posvećujem ovu pobjedu čovjeku koji je sve ovo započeo još 1998., a to je Ćiro Blažević. Šefe, ovo je za vas, vi ste sve počeli. Ja mogu osvojiti pet medalja, ali on je trener svih trenera…”, rekao je Dalić.

“Jesam, sine moj, čuo sam njegove riječi, ganule su me jako. Mene je Dalić ostavio na životu još malo. Vidio sam što mi je Dalić poručio. Zahvalan sam mu na svemu, zahvalan sam mu na tome što je ponovno obradovao hrvatski narod. On je vodio ovu momčad hrabro kao što je Napoleon vodio svoju vojsku i tako opet potvrdio jednu istinu: Hrvatska je nogometna velesila, najveća na svijetu!”, poručio je Ćiro u razgovoru za Sportske novosti.

“Obradovali su cijelu naciju, sve su nas razdragali. Dalić i njegovi igrači napravili su sve nas sretnima do neba. Navijači su bili čudesni kao i sami igrači na terenu. Hrvatska danas može biti samo neizmjerno ponosna! Hvala ti, sine moj”, zaključio je Ćiro razgovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.