Ćiro razočaran jer Srbija nije na Euru: ‘Lepi moji, pa šta vam bi?!’

Foto: fah

Nakon što se Srbija nije uspjela plasirati na Europsko prvenstvo, gdje bi igrala u skupini s Hrvatskom, oglasio se za srpski Kurir i Miroslav Ćiro Blažević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Lepi moji, pa šta vam bi?! Razočarali ste… Podbacili… Očekivao sam jednu bolju Srbiju. Nije vas bilo, kao da to nije bila ona momčad koja je razbila Norvešku. Ne znam što vam se dogodilo, igrali ste daleko ispod svojih mogućnosti”, rekao je Ćiro.

“Škoti su pokazali koliko su nezgodna momčad. Srbija ima puno više talenta, ali to niste pokazali na terenu. Iskreno sam mislio, obećavali ste, da će Srbija doći na poziciju koji je adekvatan vašoj nadarenosti. I dalje tvrdim da su igrači s našeg i vašeg podneblja najbolji na svijetu. Srbija ima mnogo igrača koji igraju u velikim klubovima, ali su izgleda olako shvatili meč”, dodao je.

“Nadao sam se utakmici Hrvatske i Srbije. Bio bi to praznik nogometa, privukao bi veliku pažnju europske javnosti. I uvjeren sam da bi to bila dobra utakmica, bez negativnih tenzija. Šteta što ste zakazali kad je bilo najpotrebnije”, rekao je Blažević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.