Clarkson opisao nereću: Bio sam uvjeren da je Hammond mrtav, morao je voziti preko 200 km/h

Foto: Twitter

Na stranici Drive Tribe koju je Jeremy Clarkson osnovao drugom dvojicom članova “The Grand Toura”, opisao je trenutak u kojem je Richard Hammond sletio s ceste. Nesreća se dogodila u električnom superautomobilu Concept One Mate Rimca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Stigao sam možda tridesetak sekundi kasnije i iskočio iz automobila da vidim što se dogodilo. Vidio sam plamen i dim možda 400 metara udaljen na vrhu planine. Pitanje je bilo, je li se vozač izvukao iz automobila. Rekao bih da je vozio brzinom oko 200 km/h dok je napuštao cestu, a još brže od toga dok se zabio u zemlju”,
kaže Clarkson.

“Kad sam došao tamo, frapiralo me kad sam vidio da automobil nije žute boje. Bio je bijeli, a Hammondov Rimac automobil bio je bijele boje. Presjeklo me i koljena su mi zadrhtala kad sam shvatio da je Hammond bio u tom automobilu”, tvrdi.

Poručio je da će sve otkriti Hammond kad se dovoljno oporavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.