Cormier otkrio kako je dogovorio borbu protiv Miočića: Bacio sam veliki broj na stol

Foto: Snimka zaslona

UFC-ov prvak u poluteškoj kategoriji, Daniel Cormier, raspričao se o dogovoru s prvakom teške kategorije Stipom Miočićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pričao sam sa Stipom prije nego što je sve bilo dogovoreno. Proveo sam neko vrijeme s njim i on je fantastičan prvak, on je najsvjetliji predstavnik ovog društva. Ne mogu reći dovoljno dobrih stvari o Stipi Miočiću”, rekao je Cormier.

“Nazvao sam ga i rekao mu da se za 500 tisuća dolara ne želim boriti protiv njega. Bacio sam veliki broj na stol i rekao mu: Za taj iznos ću se boriti protiv Stipe Miočića. On je samo rekao: Volim te, čovječe!”, tvrdi.

“Rekao sam mu da bi se trebali boriti, ali ako brojke imaju smisla. Njegova žena je u pozadini urlala: Tako je, DC”, ispričao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.