Cormier se umirovio: Čestitao Miočiću, zahvalio obitelji

Foto: snimka zaslona

Daniel Cormier potvrdio je kako nakon 11 godina duge MMA karijere i s 26 mečeva iza sebe odlazi u mirovinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hvala vam svima na ljubavi i podršci. Nisam karijeru završio onako kako sam htio, ali što je tu je. Čestitke Stipi Miočiću na fantastičnoj borbi. Bila mi je čast i zadovoljstvo s tobom na 50 minuta dijeliti oktogon. Čovječe, napravili smo šou u svakoj borbi. A mom timu: voljet ću vas zauvijek, nadam se da ste ponosni na mene”, napisao je Cormier na Instagramu.

“Salini i djeci: hvala vam što ste bili moja motivacija. Svim fanovima: Volim vas. Gurali ste me do toga da pokušam i budem sjajan. Dani Whiteu i UFC-u: Uživao sam u svakoj minuti. Hvala vam na ukazanoj prilici. Bila je ovo jedna vraški dobra vožnja, zar ne?”, zaključuje.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Thank you all for the love and support. Not what I wanted or expected but it is what it is. Congrats to @stipemiocic on a fantastic fight, was an honor and pleasure to share the octagon with you for 50 minutes. Boy did we give ‘em a show everytime. To my team: I love you all to death, you’ve made so many sacrifices. I hope I made you guys proud. Salina and the kids: thank you for being my motivation. To all the fans: I love you so much. You guys push me to try and be great. To @danawhite and the @ufc: I have loved every minute. Thank you for giving me the opportunity. Been a helluva ride, huh?

Objavu dijeli Daniel “DC” Cormier (@dc_mma)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.