DC pušten iz bolnice: Pojavile se nove informacije o stanju njegovog oka

Foto: snimka zaslona

Cormier se u nedjelju javio i Arielu Helwaniju otkrio kakva je trenutna situacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Daniel Cormier izašao je iz bolnice u kojoj je završio nedugo nakon završetka posljednjeg dijela povijesne UFC-ove trilogije.

Bivši dvostruki prvak je, podsjetimo, morao nakon poraza od Stipe Miočića otići na pregled lijevog oka koje je stradalo, što zbog udaraca, a što zbog uboda prstom u oko.

DC-ju je, kako otkriva Ariel Helwani koji se s njim čuo u nedjelju, na pregledu ustanovljena abrazija rožnice.

“Još uvijek se ne zna koliko će trajati oporavak. Doktori su rekli da trenutno ne treba na operaciju, ali da će pratiti njegov oporavak prije donošenja konačne odluke”, dodao je najpoznatiji MMA novinar na svom Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Cormier se zbog spomenutog uboda još tijekom meča požalio Marcu Goddardu, no engleski sudac tada nije prepoznao nedozvoljeni udarac.

“Odmah nakon borbe, kada sam pogledao snimku, otišao sam do Daniela Cormiera te se ispričao njemu i njegovom timu. To sada radim i javno te bez zadrške. Propustio sam ono što nisam smio, ali ne mogu dosuditi nešto što ne vidim. Nemam snimke i poglede iz raznih kutova. Imao sam priliku to vidjeti samo u jednom trenutku u stvarnom vremenu. Ne mogu vam dovoljno dobro izraziti koliko živim i volim ovaj sport u posljednjih 20 godina. Stvarno cijenim sve one koji me razumiju”, napisao je, između ostalog, Goddard u javnoj isprici, piše Fightsite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.