Cormier: Vrijeme je da se Miočiću ukaže malo poštovanja

Foto: Instagram

UFC-ov rekorder teške kategorije po broju obrana pojasa prvaka, Stipe Miočić, posljednju je borbu odradio u ožujku prošle godine kada ga je svladao Francis Ngannou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Američko-hrvatski borac otad se spominje u raznim kombinacijama za sljedeći meč, Ngannou će pauzirati osam-devet mjeseci zbog ozljede i operacije koljena. Tako je sve izglednije da će UFC dobiti privremenog prvaka teške kategorije. Daniel Cormier, nekoć i sam prvak poluteške i teške kategorije u UFC-u, smatra da se pritom nikako ne smije preskočiti Miočić.

“Po meni ima smisla da se u njoj bori Stipe Miočić protiv Jona Jonesa. Njih dvojicu treba sučeliti, a neovisno o tome tko će pobijediti, kad se Francis vrati, imamo ogromnu borbu. Mislim da je vrijeme da se Miočiću ukaže malo poštovanja. On je snažan, izdržljiv i dobar kao svi najbolji borci svijeta. Ako će doći do borbe za privremeni naslov, ona se ne može odraditi bez njega”, rekao je Cormier.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.