Courtois: Mi imamo obitelji, nismo lutke koje stalno moraju igrati!

epa08796878 Madrid's goalkeeper Thibaut Courtois (C) reacts after the 2-2 scored by Internazionale's winger Ivan Perisic (R) during the UEFA Champions League group B match between Real Madrid and FC Internazionale at Alfredo Di Stefano stadium in Madrid, Spain, 03 November 2020. EPA/JuanJo Martin

Vratar španjolskog nogometnog velikana Real Madrida Thibaut Courtois pridružio se treneru Zinedineu Zidaneu kritizirajući organizatore La Lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Moram se zahvaliti Osasuni na onome što su učinili s terenom, ali žalosno je što su nas tjerali da igramo. Znali su što će se dogoditi, ali natjerali su nas da poletimo na zaleđenoj pisti.Imamo obitelji i nismo lutke koje moraju stalno igrati”, rekao je.

” Utakmicu nije trebalo igrati. Ono što smo vidjeli nije bila nogometna utakmica. Jako je teško igrati u takvim uvjetima, ali na kraju su donijeli odluku da moramo igrati. Cijela je momčad iznervirana, ali ja sam trener i ja sam taj koji to mora reći, kazao je Zinedine Zidane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.