Čovjek koji je sa Zvezdom ostvario novi uspjeh otkrio kako mu je Dinamo pomogao

epa07027120 Vladan Milojevic, head coach of Red Star Belgrade, during a press conference in Belgrade, Serbia, 17 September 2018. Red Star will face Napoli in an UEFA Champions League match on 18 September 2018. EPA/KOCA SULEJMANOVIC

Od klubova iz velike četvorke nekadašnje jugoslavenske lige Crvena zvezda je najduže čekala na plasman u grupnu fazu Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zvezda Vladana Milojevića je drugi plasman u Ligu prvaka ostvarila eliminacijom švicarskog Young Boysa u doigravanju. Pričao je sada kako mu je pomoglo iskustvo Dinama koji je dvije sezone ranije ispao od Young Boysa.

“Dosta smo se tada bavili detaljima. Cijeli stručni stožer i liječnička služba, dakle ne pričam o sebi. Sjećam se da smo se u pripremi duela bazirali mnogo na njihov meč protiv Dinama iz Zagreba, koji su odigrali 12 mjeseci ranije. Oni su u Bernu igrali neriješeno (1:1) i onda je u Zagrebu Young Boys pobijedio (2:1). Puno smo analizirali utakmicu, sve do najsitnijeg detalja”, rekao je Milojević za Mozzartsport.

“Željeli smo vidjeti što se tu dogodilo. Dinamo je poveo, ali je na kraju izgubio jer su Švicarci brzo zabili dva gola. Oni su ušli otvoreno, nadigravali su se s njima, a to je bilo jako teško istrpjeti. Shvatili smo da bi bilo pogubno s njima ulaziti u otvorenu igru kada se vidi njihov i naš sklop igrača. Nismo smjeli ulaziti u klinč zbog njihove brzine i da onda prođemo kao Dinamo”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.