Cristiano Ronaldo ‘biološki fenomen’, igrat će profesionalno i u petom desetljeću života…

Foto: fah

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena, Cristiano Ronaldo, ne misli tako brzo zaključiti bogatu karijeru, bez obzira na godine. Naime, Ronaldo je odavno ušao u četvrto desetljeće života, o nastavku karijere govorio je za španjolsku televiziju a uoči finala Lige prvaka u Kijevu 26. svibnja između njegovog Reala i Liverpoola.  Pred vratima je i Svjetsko nogometno prvenstvo, a Cristiano se smatra ”biološkim fenomenom” te se, kako tvrdi, osjeća kao 23-godišnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U Madridu se stalno vrte priče o pojačanjima. U klubu sam osam godina i u to vrijeme se pričalo za 50-ak igrača da dolaze, a na kraju nitko od njih nije potpisao. Uvijek se priča kako će ih doći puno, a na kraju godine uvijek oni isti dočekaju finiš sezone jer najbolji igraju u Realu”, kazao je Ronaldo, komentirajući tako nagađanja oko eventualnih ”velikih pojačanja” koja bi ovog ljeta, a nakon SP-a, trebala stići u Madrid. Prije svega misli se na Neymara.  No, transfer Neymara iz PSG-a nije tako realna opcija, kako neki tvrde. Barem ne ovog ljeta.

Inače, pojedini španjolski mediji pišu kako je Ronaldo nezadovoljan u Realu, iako je u spomenutom klubu postao najbolji strijelac Lige prvaka svih vremena, a u subotu igra svoje treće uzastopno finale za najznačajniji europski klupski trofej.  Navodno  želi malo ”pojačati” svoj ugovor s Realom, dakle, nije presretan zaradom.  Međutim, sam to ”odlučno” demantira:

“Ja sam dobro i sretan sam. Ne mogu se požaliti. U subotu igramo još jedno finale, navijači su uz mene, kao i suigrači. Dobro mi je u Realu, ali postoje neke stvari koje ne ovise o meni. Kod kuće donosim odluke ja, ali ne i u Realu, to nije istina”, kazao je Ronaldo uz poruku kako će se povući tek u 41. godini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Biološki imam 23 godine. Dakle, povući ću se u 41. godini. Ima još puno do tada i želim igrati. Doista se osjećam fenomenalno”, poručio je Ronaldo, dodavši kako se neće smiriti dok ne osvoji sedam Zlatnih lopti, trenutačno ih je osvojio pet.

Na pitanje vježba li proslavu svojih golova Ronaldo je dovoljno jasan?

“Kunem se da ne vježbam proslavu golova. Sad sam se već izvježbao kroz utakmice, ali prvi put sam to izveo spontano, kad smo pobijedili Chelsea u SAD-u. Također,  ljudi još ne znaju kako se to izgovara. Ja kažem ‘Si! Ne, Suuu nego Si.’ I donosi mi sreću. Kao i frizura. Kad mi kažu zašto se ne ošišam, da mi je frizura katastrofalna… Znam da jest, ali to mi je prirodna kosa i donosi mi sreću. Zašto bih je onda šišao?!”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo će imati prilike u Rusiji, za otprilike tri tjedna, pokazati koliko je zapravo ”mlad” te je li još uvijek ono što je bio kad je stvarno imao 23 godine. Portugal, kao prvak Europe, ima velike ambicije, no, nije jedini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.