Cristiano Ronaldo ‘na stupu srama’ zbog brata, istraga u tijeku

Foto: Instagram

Portugalski reprezentativac, Cristiano Ronaldo, ponovno se našao u središtu pozornosti, ali ne zbog sebe sama, već svog brata Huge Dinartea Aveira. Naime, prema pisanju talijanskih medija Cristiano se našao u problemima zbog činjenice da se njegov brat našao u sukobu sa zakonom. Prema posljednjim informacijama istraga je tek u tijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O čemu se zapravo radi?

Talijanska policija istražuje Aveira jer je osumnjičen da je na crnom tržištu prodavao posebne dresove Adidasa koji su trebali biti uništeni. Aveiro je htio zaraditi dodatni novac od njih te je prodao čak 13.000 dresova. Naime, brat Cristiana Ronalda prodavao je dres po cijenu od 40 eura po komadu, a ubrzo je tvrtka koja ih je proizvela shvatila kako nešto nije u redu. I sve je došlo do policije.

Talijanska javnost u čudu je zbog svega što se događa te im nije jasno zašto je Aveiru trebao takav neshvatljiv potez s obzirom kako njegov brat zarađuje zaista nevjerojatan novac, a braća su inače u vrlo dobrim odnosima. Svojim je potezom tako osramotio i brata, kojem sasvim sigurno neće biti lako nakon svega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.