Rožman uoči derbija s Hajdukom: ‘Želimo pokazati sve što možemo’

Foto: snimka zaslona

Hajduk i Rijeka u sklopu 14. kola Prve HNL igraju Jadranski derbi na Poljudu u nedjelju od 17.05 sati. Hajduk je trenutačno četvrti sa 17 bodova iz 11 utakmica, a Rijeka šesta sa 16 bodova iz devet utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Jadranski derbi uvijek donosi emociju više i u tom smjeru ćemo se spremati. Jako je bitno da smo u dobroj formi, želimo pokazati sve što možemo. Igrači su spremni, utakmica će biti neizvjesna kao i uvijek. Meni je najbitnije da držimo fokus kroz cijelu utakmicu, da iskoristimo prilike koje će nam se ponuditi i da držimo dobru organizaciju igre kroz cijelu utakmicu. To je naš cilj. Ako sve to napravimo kako treba možemo se nadati pozitivnom rezultatu, rekao je trener Rijeke Simon Rožman uoči utakmice.

Riječani će sigurno biti bez Adama Gnezde Čerina, a Rožman još mora vidjeti kakvo je stanje s ostatkom momčadi.

– Puni smo energije, mladi, želimo igrati svaka tri dana i mentalni fokus koja je u emotivnom smislu uvijek nešto više, optimistično je zaključio trener Rijeke, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.