Cristiano Ronaldo oglasio se nakon izbacivanja iz momčadi

Foto: fah

Cristiano Ronaldo oglasio se prvi put nakon što ga je Manchester United izbacio iz prve momčad za subotnji susret 13. kola Premier lige protiv Chelseaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Kao što sam to radio tijekom cijele karijere, trudim se živjeti i igrati s poštovanjem prema svojim kolegama, protivnicima i svojim trenerima. To se nije promijenilo. Ja se nisam promijenio. Još sam ista osoba i isti profesionalac koji sam bio zadnjih 20 godina igrajući nogomet na vrhunskoj razini i poštovanje je uvijek igralo veoma važnu ulogu u mojim odlukama. Počeo sam veoma mlad, a stariji i iskusniji igrači koji su vodili primjerom su mu uvijek bili veoma važni. Tako sam i ja kasnije pokušao biti primjer mladim igračima koji su bili u momčadima u kojima sam igrao. Nažalost, to nije uvijek moguće i ponekad se zbog vruće glave donesu krive odluke. Sada mislim da trebam nastaviti raditi u Carringtonu, podržavati suigrače i biti spreman za sve u sljedećim utakmicama. Ne postoji opcija da podlegnem pritisku. Nikad nije ni bila. Ovo je Manchester United i moramo ostati ujedinjeni. Uskoro ćemo biti svi zajedno, napisao je Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.