Cristiano Ronaldo otkrio kako je postao jedan od najboljih: “Koristio sam mozak”

Foto: fah

Cristiano Ronaldo najnoviji intervju dao je za France Football uoči dodjeljivanja Zlatne lopte. Prije nego je otišao iz Real Madrida Ronaldo je za Manchester United odigrao 292 utakmice i zabio 118 golova. Tad ga je vodio Alex Ferguson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje kako je postao jedan od najboljih napadača u povijesti odgovorio je: “Koristio sam mozak. Ukoliko si imalo inteligentan onda gledaš one koji su bolji od tebe. To sam radio dok sam bio u Unitedu s Giggsom, Scholesom, Van Nistelrooyem i Riom Ferdinandom. Ne treba ih imitirati nego uzeti najbolje stvari od njih i prilagoditi ih sebi”.

“Uz Alexa Fergusona sam shvatio da imam veliki golgeterski potencijal. Tada sam počeo mislizo kako da postanem kompletan igrač, da zabijam s obje noge i glavom te da budem jak i brz. Ako imaš radnu etiku i dobar stil života onda to možeš raditi i s 34 godine”, dodao je Portugalac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.