Cristiano Ronaldo se vraća, Lionel Messi pauzira zbog ozljede?

Foto: fah

Prije dva dana u južnoameričkom derbiju Argentina je teškom mukom svladala Urugvaj (1:0), gol odluke postigao je najbolji nogometaš svijeta Lionel Messi, inače povratnik u reprezentaciju nakon rekordno kratkog izbivanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice Argentinac se požalio na bol u preponama, liječnici su uspjeli dijagnosticirati istegnuće, u prvih mah izgledalo je kao lakša ozljeda, međutim tek će se vidjeti o čemu je zapravo riječ. Messi se ponovno vratio u formu kakvu je držao u proljeće ove godine.

Prema prvim informacijama Lionel Messi bi mogao prepustiti start Barcelone u Ligi prvaka i nekoliko kola u Primeri, što je, naravno, lošija prognoza, drugi tvrde da će Barcelonina zvijezda nakon sedam do deset dana biti potpuno spremna i da nije ništa ozbiljno.

Uskoro se na travnjak vraća oporavljeni Cristiano Ronaldo, Real će biti kompletan, samim time u puno jači, Barca bi izostankom Messija svakako bila puno slabija, unatoč činjenice da u ponosu Katalonije igraju vrhunski nogometaši od Luisa Suareza do Neymara, Ivana Rakitća…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brigu o Messijevom oporavku morali su preuzeti liječnici Barcelone, sam Messi je bio primoran odustati od nastupa za reprezentaciju kako ne bi pogoršao ozljedu. “Stvarno sam htio igrati, ali ne smijem riskirati…”, rekao je Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.