Cristiano Ronaldo – skromnost mu nikad nije bila najveća vrlina: ‘Samo Lionel Messi i ja!’

Foto: fah

Portugalski reprezentativac Cristiano Ronaldo bez sumnje jedan je od najvećih nogometaša na početku 21. stoljeća. Mnogi će se složiti, jedna od najvećih mana mu je ta što najviše zapravo voli samog sebe, odnosno, sam je sebi najveći fan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svojim vitrinama Portugalac ima čak pet Zlatnih lopti, jednaki broj je osvojio njegov najveći rival posljednjeg desetljeća, Argentinac Lionel Messi. Messi i dalje igra za Barcelonu dok je Ronaldo napustio Španjolsku, ostavio Real u uspomenama i potpisao za talijanski Juventus. Legendarni i nezaboravni su bili El clasici u kojima su na suprotnim stranama igrali Messi i Ronaldo. Vjerojatno nikad više…

Rivalstvo Messija i Ronalda već sada je postalo jednim dijelom suvremena legenda, priča je to koju će vjerojatno neki redatelji jednog dana pokušati dočarati na filmskom platnu. Nikad do kraja nije razjašnjeno u kakvom su stvarno odnosu Messi i Ronaldo, nisu najbolji prijatelji to je sasvim sigurno, no, bez obzira na neka medijska nagađanja daleko su od neprijateljstva. Postoji određeno uzajamno poštovanje, što je potvrdio i dokazao čak i sam Ronaldo.

“Koliko igrača može igrati na najvišem nivou deset ili više godina? Možete ih nabrojiti na prste jedne ruke, to smo Lionel Messi i ja”, rekao je Ronaldo u  intervju za France Football. Dakle, ”samo ja” i još Messi… I, dakako, ako je vjerovati Ronaldu nitko više. Ne treba očekivati previše od Cristiana kome skromnost nikad nije bila najveća vrlina. Intervju France Footballu je način lobiranja Ronalda za samog sebe kad je u pitanju Zlatna lopta, koju dodjeljuje France Football.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječi Portugalca tome unatoč snažno zvuče pogotovo ako znamo da, kao što smo već spomenuli, Ronaldo nije tip čovjeka koji lako dijeli komplimente drugima, a posebno ne najvećim rivalima, u ovom slučaju Messiju.

Ipak, Cristiano Ronaldo je morao malo ponešto reći i o sebi, dakako, pohvalno, samo najbolje…

“U mojim godinama nijedan igrač ne ide iz jednog velikog kluba u drugi za sto milijuna eura. U mojim godinama, a to kažem uz sav respekt, nogometaši idu u Kinu ili Indiju kako bi završili karijeru”, poručio je Cristiano Ronaldo u svom prepoznatljivom stilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.