Cristiano Ronaldo uoči Bergama: ‘Italija će uvijek biti u mom srcu…’

athletic
Foto: fah

Cristiano Ronaldo, kao i uvijek, svojim izjavama plijeni pozornost sportske javnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Večeras se igraju utakmice 4. kola grupne faze Lige prvaka, u grupi F očekuje nas zanimljiv dvoboj između Atalante, za koju igra i Mario Pašalić, i Manchester Uniteda s Cristianom Ronaldom. Kultni engleski klub ne briljira ove sezone, no Ronaldo je tome unatoč uvjeren u pobjedu.

Naime, utakmica ima veliki značaj za oba kluba budući da se United trenutno nalazi na čelu ljestvice s osvojenih šest bodova, Atalanta je na trećem mjestu i ima dva boda manje. Navijači kluba s Old Trafforda puno očekuju od Ronalda, koji će po prvi puta nakon napuštanja Juventusa zaigrati u Italiji.

Ronaldo se oglasio uoči večerašnje utakmice te je, između ostaloga, priznao da u Bergamu nikad nije lako bilo igrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vraćam se u Italiju u zemlju u kojoj su mene i obitelj srdačno primili. Italija će uvijek biti u mom srcu. Iz vlastitog iskustva znam da u Bergamu nikada nije bilo lako igrati, ali dat ćemo sve od sebe da pobijedimo. Namjeravamo zadržati prvo mjesto”, poručio je iskusni portugalski nogometaš.

Recimo kako će drugi susret skupine F igrati Villarreal i Young Boys. Španjolski klub ima četiri boda kao i Atalanta, dok Švicarci imaju bod manje te su zapravo sve momčadi još uvijek u igru za plasman u osminu finala Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.