Bez Argentinca u Njemačkoj: Koliko je ozbiljna ozljeda Lionela Messija?

messi
epa09494398 Paris Saint Germain's Lionel Messi celebrates scoring the 2-0 lead during the UEFA Champions League group A soccer match between PSG and Manchester City at the Parc des Princes stadium in Paris, France, 28 September 2021. EPA/IAN LANGSDON

Lionel Messi se ozljedio, dakako, razlog je to zabrinutost na Parku Prinčeva. Koliko je doista ozbiljna ozljeda sjajnog Argentinca?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako smo već pisali u 4. kolu grupne faze Lige prvaka moćni francuski PSG gostuje kod RB Leipziga, za koji igra i bivši igrač Dinama Dani Olmo. Podsjetimo, nakon tri kola prema očekivanju skupocjena momčad s Parka Prinčeva nalazi se na vrhu ljestvice sa sedam osvojenih bodova, a do novih će pokušati doći na gostovanju u Njemačkoj. Naravno, Parižani su favoriti, iako ..,

U ovom će susretu momčad koju vodi argentinski stručnjak Mauricio Pochettino biti znatno oslabljena s obzirom da neće moći računati na jednog od najboljih nogometaša svih vremena, Lionela Messija, koji je u PSG ljetos stigao iz Barcelone. Recimo kako je PSG danas objavio imena nogometaša na koje Pochettino računa za susret s RB Leipzigom, na popisu nema Messija zbog ozljede koljena.

Podsjetimo, posljednju prvenstvenu utakmicu Messi je započeo protiv Lillea, no u poluvremenu je zamijenjen nakon utakmice trener PSG-a je kazao da je argentinsku zvijezdu iz igre izvadio kako bi ga sačuvao za sudar s RB Leipzigom. Ipak, neće ga biti ni protiv njemačkog kluba što ukazuje na to da se radi o ozbiljnijoj ozljedi. Koliko ozbiljnoj još uvijek nije poznato.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi će tako propustiti susret s klubom kojem je prije dva tjedna dao dva gola, tada su Francuzi poslije dosta uzbuđenja slavili 3:2 i to preokretom koji se dogodio baš u Messijevoj režiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.