Cro Cop objavio s kim ulazi u ring u spektaklu prije Nove godine!

Foto: Facebook

Mirko Filipović saznao je suparnika u četvrtfinalu Rizinovog Grand Prixa u japanskoj Saitama Areni 29. prosinca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zamjena za Brazilca Wanderlei Silvu je Muhammed Lawal – poznatijem kao King Mo. Rizin je u izjavi za MMAJunkie potvrdio da Lawal ulaz u ring s Mirkom.

U karijeri je do sada odradio 25 borbi, te upisao 20 pobjeda (13 nokautom) i pet poraza (dva puta nokautom).

Amerikanac ima ugovor s organizacijom Bellator, a odnedavno i s Rizinom. Specijalnosti su mu hrvanje i boks, a svoje boksačke treninge odrađuje u kampu ponajboljeg borca svih vremena Floyda Mayweathera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dragi prijatelji, konačno sam dobio protivnika za četvrtfinale Rizinova turnira. Danas ili sutra Rizin će objaviti ime, ja ga naravno znam, ali red je da to prvi objavi Rizin. U svakom slučaju, vjerujem da će svi MMA fanovi biti zadovoljni izborom”, objavio je Filipović prije nekoliko dana.,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.