Cvitanović: Našim igračima jedina misao mora biti da žele da im navijači plješću na kraju utakmice

Foto: fah

Dinamo je 11 godina igrao Europu do jeseni, ali ove godine je ispao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kao trener prvi snosim odgovornost za ispadanje iz Europe, od toga ne bježim. Teško sam proživio to ispadanje, ali to nam je sve dobra škola”, kaže trener Mario Cvitanović za 24sata.

Progovorio je i o Anti Ćoriću.

” Još je mlad, želim da uživa u nogometu, da bude još bolji pa da sav svoj talent pretoči na teren. Uvjeren sam da ima velik potencijal i želim mu da uspije u svojim zamislima, da u dresu Dinama bude produktivan, kako za sebe tako i za momčad”, kaže Cvitanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svi mi u neformalnim druženjima tvrde da žele da igrači daju sve od sebe na terenu, da budu na ponos samima sebi i časno igraju za Dinamo. Našim igračima jedina misao mora biti da žele da im navijači plješću na kraju utakmice”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.