Da nije Haalanda bivši nogometaš Dinama Dani Olmo ušao bi u povijest Lige prvaka…

Foto: fah

Kako smo već pisali nogometaši RB Leipziga su u četvrtfinalu Lige prvaka u Lisabonu svladali Atletico Madrid 2:1 te su tako po mnogima napravili veliko iznenađenje. Jedan od strijelaca na utakmici bio je i bivši nogometaš Dinama, Dani Olmo, koji je zabio prvi gol za njemačku momčad. I to glavom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši Dinamov nogometaš i povremeni španjolski reprezentativac, Dani Olmo, imao je priliku ući zauvijek u povijest Lige prvaka, no, nešto ranije preduhitrio ga je norveški nogometaš Erling Haaland. Naime, golom protiv Atletica Olmo je postao tek drugi nogometaš koji je zabio golove za dvije različite momčadi u jednoj sezoni Lige prvaka. Podsjetimo, prošle jeseni mu je to pošlo za nogom kao igraču Dinama.

Haalandu je to uspjelo još u ožujku, nakon što je Norvežanin bio zaista sjajan u grupnoj fazi kao nogometaš RB Salzburga zimus je pojačao Borussiju iz Dortmunda te je u osmini finala zabio i PSG-u, no, nije bilo dovoljno.

Olmo je inače u grupnoj fazi Lige prvaka u dresu Dinama golove zabijao Manchester Cityju i Šahtaru, a priliku za novi gol imat će u utorak kada je na programu polufinale Lige prvaka. Sastaju se u prvom polufinalu Leipzig i PSG, koji je izbacio u četvrtfinalu Atalantu iz Bergama, također pobjedom 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.