Dalić o vijesti iz Italije: ‘Sve ih očekujem na okupljanju reprezentacije’

epa08724967 Croatia's head coach Zlatko Dalic walks on the pitch during a training session at the kybunpark stadium in St. Gallen, Switzerland, 06 October 2020. Croatia will face Switzerland in their International soccer friendly match on 07 October 2020. EPA/SALVATORE DI NOLFI

Hrvatska reprezentacija okuplja se u ponedjeljak u Istanbulu, izbornik Zlatko Dalić prvo je napravio popis sa 23 imena, ali i dodatnu listu pretpoziva na kojoj su bila osmorica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zna se da u Istanbul neće doći Andrej Kramarić, Dominik Livaković i Bruno Petković. Talijanski mediji su bjavili kako će utakmice protiv Turske, Švedske i Portugala Vatreni odraditi i bez Ivana Perišića, Marcela Brozovića te Milana Badelja, kojima su lokalne zdravstvene vlasti u Milanu i Genovi zabranile odlazak na okupljanje reprezentacije.

Sve to jer igrači Intera, baš kao i Fiorentine, Genoe, Lazija, Rome i Sassuola, moraju biti u karanteni nakon što se u njihovim svlačionicama pojavio koronavirus.

“Nemam nikakve informacije o toj zabrani talijanskih vlasti, nitko od te trojice igrača nije mi javio da ne može doći, sve ih očekujem u ponedjeljak u Istanbulu”, rekao je Dalić za SN nakon vijesti iz Italije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.