Dalić ostao bez priznanja: Dider Deschamps proglašen najboljim trenerom godine

Foto: Twitter

Očekivano, francuski izbornik Dider Deschamps proglašen je za najboljeg trenera godine na FIFA-inoj svečanosti The Best u Londonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priznanje je osvojio ispred hrvatskog izbornika Zlatka Dalića i sunarodnjaka Zinedinea Zidanea koji je s Realom osvojio Svjetsko klupsko prvenstvo i Ligu prvaka.

Za njega je, kako je i sam rekao, glasovao i izbornik Zlatko Dalić.

Deschamps je karijeru počeo još 2001. godine u Monacu. Nastavio je 2006. u Juventusu, a 2012. godine preuzeo Francusku s kojom je na Euru 2016. godine došao do finala, a ove godine do svjetskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.