Dalić ostao i bez Kovačića: Pročitajte tko će igrati večeras!

Foto: fah

Hrvatska večeras od 20:45 igra na Rujevici prijateljsku utakmicu protiv Jordana. Kako je izbornik Zlatko Dalić ranije najavio – oslobođeni su Luka Modrić, Ivan Rakitić i Ivan Perišić, ali i pojavio se još jedan igrač s ozljedom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kovačić ima lakšu ozljedu pa smo ga odlučili poštedjeti”, rekao je Dalić i najavio izbivanje igrača koji je trebao biti predvodnik.

Večeras će Modrića, Rakitića i Kovačića zamijeniti Milan Badelj, Mario Pašalić i Marko Rog.
U obrani igraju Domagoj Vida i Dejan Lovren, na mjestu bekova Karlo Bartolec i Antonio Milić.

Napad čine Andrej Kramarić, Marko Pjaca i Ante Rebić, a na golu je Dominik Livaković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ući će potom Matej Mitrović i Tin Jedvaj na stoperskim pozicijama, Filip Bradarić u vezi, te Marko Livaja i Ivan Santini naprijed”, pojasnio je svoj sastav Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.