Dalić na podmetanje novinara N1: “Nemojte me provocirati, ‘Lijepa li si’ je naša himna”

Foto: snimka zaslona

Izbornik Zlatko Dalić nakon svečanog dočeka u Varaždinu odgovorio je na nekoliko pitanja novinara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Jučer sam zaplakao par puta, to ću vam priznati. Ovo je slika za koju se živi”, rekao je u Varaždinu Dalić.

Novinar N1 televizije Antonio Zavada pokušao je isprovocirati izbornika zašto je Thompson bio s reprezentativcima u autobusu na jučerašnjem spektakularnom dočeku, na kojemu ih je pozdravilo više od 550 tisuća ljudi.

“Nemojte mi postavljati takva pitanja. Što pjevač, kakav pjevač? To je hrvatska pjesma, “Lijepa li si”. Tu nije mjesto za vaše pitanje, sad me pitati o pjevačima… Hrvatska je druga u svijetu, a vi mene pitate o pjevačima, nemojte me provocirati. Pjevao je pjevač koji je naša himna”, rekao je Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.