Dalić pojasnio zašto Kramarić neće igrati za reprezentaciju, a igra u klubu

Foto: fah

HNS je tijekom jučerašnjeg dana objavio kako Andrej Kramarić propušta prijateljsku utakmicu 6. protiv Portugala i onu sa Španjolskom u Ligi nacija 11. rujna zbog ozljede. No, danas je ušao za Hoffenheim u 44. minuti umjesto Nuhu Kasima, te odveo momčad do pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovu nelogičnost objasnio je izbornik Zlatko Dalić u razgovoru za Sportske novosti.
“Razgovarao sam s Kramarićem i kazao mi je da nije spreman, da je na ‘pola snage’, da treba proći određene pripreme, da mora odraditi još treninga. Da, rekao mi je da će biti na klupi protiv Freiburga, jer klupa nema dovoljno igrača u rosteru, te da će možda ući u igru ako se ukaže potreba”, rekao je Dalić.

“Kramarić nije spreman sto posto, trebaju mu treninzi s klubom, jer nije to isto kao onda kad si s reprezentacijom. Trebaju mu drukčiji treninzi da se posve spremi, tako da smo obojica zaključili da je bolje da ostane s klubom”, poručio je Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.