Dalić poslao jasnu poruku: Nemojte nikad Hrvata podcijeniti

Foto: fah

– Teška utakmica, borbena, kvalitetna, mislim da smo dobro odigrali. Baš kako je to trebalo s ovim protivnikom. Velika je stvar ući među osam. Čestitam dečkima, rekao je izbornik Zlatko Dalić za HRT nakon što je Hrvatska u osmini finala boljim izvođenjem jedanaesteraca pobijedila Japan s 3-1 (1-1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Protivnik je bio u kompaktnom bloku. Ne mogu ništa dečkima prigovoriti. Dali smo sve od sebe. Imali smo problema, ali bilo je u redu. To je protivnik koji je pobijedio Njemačku i Španjolsku, dodao je Dalić.

> Hrvatska ne može bez drame: Nakon jedanaesteraca Vatreni među osam najboljih na svijetu

Vatreni su do srebra u Rusiji 2018. došli upravo preko produžetaka i jedanaesteraca.

– Opet je bila slična utakmica, protivnik angažiran. Napravili smo si sami probleme, uneredili su nas i unijeli nervozu i primili smo gol. Kad nije bilo kratkih pasova došli bi u situaciju. Nemojte nikad Hrvata podcijeniti. Kad god se to dogodi, požali se. Idemo do kraja!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.