Dalić sletio u Zagreb: ‘Ovi igrači su toliko toga dali za Hrvatsku, neće nas jedan poraz pokolebati’

Foto: fah

Dio reprezentacije s izbornikom Zlatkom Dalić vratio se u Zagreb nakon što su poraženi od Mađarske s 2:1.

“Ovi igrači su toliko toga dali za Hrvatsku. I veselja i radosti. Neće nas jedan poraz pokolebati. Zaslužen poraz. Nijedna utakmica nije bila na nivou, ali bit će to bolje. Sad je na meni da to odradim i da budemo spremni za Wales,” izjavio je Dalić.

“Puno smo golova primili iz prekida. To nije normalno. Loša reakcija jučer, pad koncentracije. Dogodi se. Moramo se dići. Glave gore i dalje. Jedan poraz neće nas pokolebati. Zahvala navijačima koji su nas podržali. Poraz težak, treba izvući pouke. Rekao sam da grupa nije lagana. Samo su u našoj grupi četiri momčadi koje su prošle skupinu na Euru prije godinu i pol dana. Nema lakog protivnika. Pogotovo nama, svi su nabrušeni jer im stižu viceprvaci svijeta. Mi ako nećemo biti ozbiljni i motivirani kao na Svjetskom prvenstvu i ako nećemo dati još više od sebe, nećemo ni dobro proći”, jasan je Dalić.

Zatim se osvrnuo na optužbe da je za poraz kriv Lovre Kalinić.

“Neću ja sad govoriti je li kriv Lovre Kalinić ili Luka Modrić ili netko treći. Kriva je ekipa, ekipa je izgubila. Hrvatska je izgubila. To je bila moja odluka. Ja imam povjerenja u njega. Nažalost, primili smo dva gola. To je tako, jednostavno nije branio zadnjih 4-5 utakmica. To je bila naša odluka i iza nje stojimo”, zaključio je.

Izvor: narod.hr