Damir Mišković: ‘Očistit ćemo sudačku organizaciju za dobrobit HNL-a’

Foto: fah

Dopredsjednik HNS-a i predsjednik Rijeke Damir Mišković u još malo pa devet godina u hrvatskom nogometu nikad nije komentirao suđenje, ali sad se uključio u rasprave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Dosta je bilo. Došlo je vrijeme da se nešto promijeni u sudačkoj organizaciji. I promijenit će se! Ovo s VAR-om je sramota”, rekao je Mišković za 24sat

“Nikad nisam javno isticao bilo kakve zamjerke na račun sudaca, ali ovo više nisu pogreške nego napadi koji traju, napadi na neke klubove u Hrvatskoj nogometnoj ligi. Bez poštovanja za pravdu koji bi baš oni, suci, morali štititi. Bez poštovanja za fair-play. Bez poštovanja za ogroman trud koji se u klubovima ulaže i ogromne investicije koje mi u klubovima ulažemo u hrvatski nogomet. HNS to mora riješiti. I riješit će”, dodao je.

“Ma glavni sudac je svoj posao obavio maestralno, ali samo da bi VAR, sa ne znam koliko monitora pred sobom, sve pokvario i jednoj i drugoj momčadi, navijačima pred TV ekranima i svima kojima je naš nogomet na srcu. Neka Gabrila bude sram”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mogu samo poručiti onima koji se nadaju da ću se povući iz Hrvatskog nogometnog saveza kako za to: nema šanse. Tek sad sigurno neću nigdje. Očistit ćemo ovo, hrvatski nogomet zaslužuje sudačku organizaciju koja se ne ismijava sa hrvatskim klubovima”, zaključio je Mišković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.