Dan odluke za Ronalda: Hoće li biti dvoboja Cristiana i Lionela Messija?

Foto: fah

Nogometaši Juventusa odradili su posljednji trening uoči utakmice protiv Barcelone, a na njemu nije bilo prve zvijezde Stare dame, Cristiana Ronalda. Naime, na svom terenu Juventus dočekuje Barcelonu, a momčad Andrea Pirla je znatno oslabljena uoči te utakmice. Podsjetimo, pored Ronalda na današnjem treningu Juventusa nije bilo ni Leonarda Bonuccija i Giorgija Chiellinija, koji su ozlijeđeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, u centru pozornosti je sjajni portugalski nogometaš koji je već dva tjedna pozitivan na koronavirus, prema protokolu Juventus ga je prijavio za susret protiv Barcelone sedam dana prije utakmice te sada čekaju rezultate testiranja.  Kako je objavio Tuttosport Cristiano je jutros obavio testiranje te sada čekaju rezultate. Poznato je, dakle, da se večeras do 21 sat moraju znati rezultati i ako će tada biti negativan imat će Portugalac pravo nastupa sutra od 21 sat protiv Barcelone.

Mnogi navijači se, naravno, nadaju da će Portugalac biti spreman s obzirom kako se očekuje spektakl koji ljubiteljima nogometa nedostaje godinama, od kada je Ronaldo napustio Real, dakle, od kada nema međusobnih dvoboja Ronalda i Lionela Messija.

Juventus je sada u velikoj utrci s vremenom, nije poznato hoće li rezultati testiranja stići na vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.