Dobre vijesti iz Reala uoči Borussije, Eden Hazard se vraća na teren

Foto: Twitter

Belgijski nogometaš Eden Hazard nema previše sreće otkako je stigao u Real, ili barem to dosad nije imao s obzirom kako se uskoro vraća u prvu momčad Kraljevskog kluba. Naime, prema svemu sudeći zaigrat će u dvoboju 2. kola grupne faze Lige prvaka protiv Borussije Moncengladbach.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Real je u prvom kolu Lige prvaka iznenađujuće poražen na svom terenu od Šahtara, nije pomogla ni činjenica da je jedan od strijelaca za Real bio kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić. Završilo je 3:2 za Šahtar.

“Sretni smo što je ponovno s nama, to je dobra vijest. Na dan utakmice odlučit ćemo da li će zaigrati i koliko”, rekao je uoči utakmice 2. kola Lige prvaka trener Reala Zinedine Zidane.

Hazard je, podsjetimo, stigao u Real iz Chelseaja prošlog ljeta, no, kako smo već spomenuli, nije imao previše sreće, navijači madridskog kluba uglavnom su razočarani učinkom belgijskog pojačanja, koji je na Svjetskom prvenstvu u Rusiji prije dvije godine bio jedan od najboljih igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je Real u 1. kolu Lige prvaka poražen od Šahtara u nastavak ovog natjecanja ulazi u odličnoj atmosferi, naime, Kraljevski klub slavio je u velikom derbiju španjolskog nogometa protiv Barcelone, bilo je 3:1. Ipak je El Clasico i za Real i za Barcelonu jedna od najvažnijih utakmica sezone.

Utakmica između Borussije Moncengladbach i Reala igra se večeras od 21 sat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.