Dani Olmo o nastupu za Španjolsku: ‘Izbornik mi je rekao da budem ono što jesam u Dinamu’

Foto: fah

Dani Olmo uskoro će zaigrati za A reprezentaciju Španjolske, pa je uoči nastupa govorio za medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Radim svaki dan kako bi jednog dana nastupio za Španjolsku na Europskom prvenstvu. Bilo je interesa iz Hrvatske, ali moja je jedina namjera bila zaigrati za Španjolsku”, poručio je Olmo.

“Došao sam u Hrvatsku 2014. godine i cilj mi je bio postati dobar nogometaš. I reprezentativac. Velikim radom i trudom sam sve uspio. Naporno sam radio, dobro igrao u Dinamu i mladoj reprezentaciji da bih se ovdje našao”, istaknuo je.

Opisao je i kako je trener Bjelica pred svima rekao kako je pozvan, svi su mu čestitali, što je bilo jako lijepo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju je govorio i o tome što mu je rekao španjolski izbornik.

“Rekao mi je da budem to što jesam, da radim isto ono što sam radio u klubu i mladoj reprezentaciji. Pretpostavljam da sam zbog svoje igre ovdje, on me je pratio”, istaknuo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.