Dani Olmo već za dva mjeseca napušta Dinamo, čak i ako se hrvatski prvak plasira u osminu finala Lige prvaka?

Foto: fah

Najbolji igrač Dinama, novopečeni španjolski A reprezentativac, Dani Olmo, u zimskom prijelaznom roku nakon pet i pol godinama vrlo vjerojatno napušta Dinamo u koji je došao iz Barcelonine La Masije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olmo bi Maksimir trebao napustiti čak i ako hrvatski prvak izbori plasman u osminu finala Lige prvaka, a nije toliko daleko od tog cilja.

Odlazak 21-godišnjeg igrača indirektno je nedavno najavio i trener Nenad Bjelica. Navodno je sve više klubova koji se zanimaju za usluge novog dragulja europskog nogometa.

Zanimanje za Olma pokazali su, između ostalih,  Roma i Milan, potvrdio je to Marko Vukelić, zamjenik Dinamovog sportskog direktora, za talijanski Calciomercato.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Roma i Milan zainteresirani su za njega, ali oni nisu jedini koji ga prate. Što nije čudno kada se zna da Olmo igra sjajno.”

Kako ističe Vukelić Dinamo još uvijek nije dobio službenu ponudu za Olma, koji prema procjeni Transfermarkta vrijedi već sada trideset milijuna eura, no, u siječnju se odlazak Španjolca očekuje.

“Očito, to je vjerojatno. Uvijek smo spremni saslušati konkretne ponude za Olma. I sada ih čekamo. Još nismo pričali o njegovoj cijeni, ali hoćemo. Olmo ima puno obožavatelja, pa pričekajmo ponude”, istaknuo je Vukelić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.