Danima ga smjenjuju, a Bild sada piše: Niko Kovač ostaje trener Bayerna

epa07848542 Bayern Munich's head coach Niko Kovac reacts during a press conference in Munich, Germany, 17 September 2019. Bayern Munich will face Red Star Belgrade in their UEFA Champions League group B soccer match on 18 September 2019. EPA/LUKAS BARTH-TUTTAS

Nakon što je Bayern izgubio kod Eintrachta s čak 5:1 mediji u Njemačkoj pisali su o otkazu hrvatskom stručnjaku Niki Kovaču. No, nakon stalnih kritika, Bild piše kako ipak od otkaza neće biti ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navode da će Kovač biti na klupi Bayerna protiv Dortmunda i Olympiacosa. Navodno su se čelnici njemačkog velikana sastali kako bi razgovarali o budućnosti bivšeg kapetana i izbornika hrvatske reprezentacije, ali se sastanak ipak nije ne održao jer su Hoeness, Rummenigge i Salihamidžić pružili još jednu priliku Kovaču.

Kovač je nakon poraza priznao da je njegova budućnost na klupi bavarskog kluba neizvjesna.

“Nisam naivan, znam kako stvari funkcioniraju u poslu”, rekao je Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Igrali smo s igračem manje 80 minuta i stvarno je bilo teško. U drugom poluvremenu smo igrali očajno, napravili smo puno pogrešaka. Teško je sada reći što će odlučiti vodstvo kluba”, rekao je Kovač, koji je u sličnoj situaciji bio i na početku prošle sezone koju je na kraju završio s dvije titule.

“Nikad nisam doživio veći poraz u trenerskoj ulozi, ali nikad se ne predajem. Uvijek sam bio borac, lani smo bili u sličnoj situaciji, a ipak smo osvojili dvostruku krunu”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.