Darežljivi nogometaš: Iako tek čeka transfer karijere dijeli Ferrarije

Foto: Twitter

Emil Forsberg, 25-godišnji švedski reprezentativac, čovjek je s kojim se, kako navode švedski i njemački mediji, isplati biti u dobrim odnosima, iako još uvijek nije ostvario veliki transfer u karijeri. Mnogi mu ipak predviđaju veliku karijeru, mada s 25 godina danas nogometaši nisu toliko mladi. Bez obzira na činjenicu da do velikog transfera za sada nije došlo svom menadžeru Hasanu Cetinkayji Emil je poklonio ovih dana Ferrari, kako bi mu zahvalio zato što se brine za njegovu karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“On me iz malog Sundsvalla doveo do ovdje gdje sam sad i uvijek je u mene vjerovao. To je mali znak pažnje koji je zaslužio”, pokušao je objasniti Forsberg svoj potez koji je mnoge iznenadio, a posebno njegovog menadžera Cetinkaya, koji se navodno našao u velikom šoku kad mu je stigao dar od igrača. Nije ga navodno htio primiti, no, na kraju je ipak popustio.

”Nisam imao izbora. Prijetio je da će me napustiti,” kazao je pomalo u šali za njemačke medije agent 25-godišnjeg nogometaša kojeg je iz Sundsvalla doveo u Malmo 2013. godine. Godinu dana nakon toga za odštetu u od 3.7 milijuna eura odveo ga je u Bundesligu, u Leipzig. Klub koji je prošle sezone bio najveći hit jedne od najjačih nogometnih liga na svijetu.

Naime, Emil Forsberg postigao je po osam pogodaka u posljednje dvije sezone u Njemačkoj te je standardni član Leipziga. S obzirom na ono što je spomenuti bundesligaški klub ostvario prošle sezone cijena nogometašima Leipziga, pa tako i darežljivom Šveđaninu, će porasti. Bit će za još poneki Ferrari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.