Zbog kiše moguće otkazivanje utakmice, Darijo Srna vjeruje u dobar rezultat protiv Talijana

Hrvatska nogometna reprezentacija stigla je u Italiju te je u subotu odradila posljednji trening uoči ogleda s Azzurrima, u koji obje momčad ulaze s maksimalnim učinkom u dosadašnjem dijelu kvalifikacija za Europsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, stvari su se naglo zakomplicirale, veliko nevrijeme i silna kiša prijete čak i odgodom utakmice. Jer, u Milanu i dalje nemilice pada kiša, a vremenska prognoza za nedjelju nije nimalo dobra. Teren San Sira je sve više natopljen vodom.

Ipak, Darijo Srna u najavi utakmice ne govori o odgodi. Priča…

“Naboj je uvijek maksimalan, bez obzira na protivnika. Svaka utakmica nosi tri boda, ali istina je da se ovoga puta sastaju dva velika rivala, dva nogometna prijatelja koji se dobro poznaju. Nadam se spektaklu za gledatelje, makar utakmica nije ključna, ali može mnogo toga riješiti u korist pobjednika”, rekao je kapetan ukrajinskog Šahtara i hrvatske reprezentacije, Darijo Srna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Italija ima određenih problema s ozljedama svojih igrača, dok Niko Kovač može računati na sve pozvane.

“Najveći im je hendikep izostanak Pirla, ali Conte će sigurno naći dobru zamjenu i pripremiti momčad za Hrvatsku”, uvjeren je Srna.

U Milanu pada kiša, što bi moglo otežati uvjete za igru, ali hrvatski reprezentativci ne opterećuju se time.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Teren je natopljen, ali prognoza kaže da će sutra biti spreman za igru. Prilagodit ćemo se uvjetima i pokušati igrati što bolji nogomet. Kako je nama, tako je i njima”, kaže kapetan.

Nedjeljna će utakmica biti i jubilarna za dvojicu prekaljenih reprezentativaca, po jednog sa svake strane.

“Treba čestitati i Oliću i De Rossiju na 100. utakmici. Nema nikakvih problema između mene i De Rossija, a on je jako bitan igrač za Italiju”, zaključio je hrvatski desni branič.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.