Dario Melnjak nakon novog neuspjeha Hajduka: ‘Zašto ne ide, moramo se između nas pitati…’

Split, 23.10.2021 -Utakmica 13. kola Prve HNL Hajduk - Gorica. Na slici Dario Melnjak. foto HINA/ Mario STRMOTIĆ/ ms

Hajdukova strategija još uvijek se nije počela razvijati na pravi način, ima vremena, još čak šest godina. No, budimo ozbiljni, Hajduk je u HNL-u zaredao s neuspjesima, najnoviji je poraz od Slaven Belupa u Koprivnici. Naime. Hajduk je poražen 3:2 te je tako već sada počeo ozbiljno zaostajati za velikom trojkom hrvatskog nogometa, Dinamom, Osijekom i Rijekom, za kojima zaostaje šest bodova, Dinamo ima i utakmicu manje od Splićana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon poraza u 14. kolu HNL-a u Koprivnici cijelu je situaciju komentirao i igrač Hajduka Dario Melnjak.

“Ovo definitivno ovo nije ono što smo očekivali, željeli, dogovarali se. Primili smo iznenađujuća dva gola pa se pokušali vratiti, ali ne ide. Sad, zašto ne ide, moramo se između nas pitati, prihvatiti sve kritike koje su zaslužene, dignuti glavu gore i krvariti još jače”, rekao je Melnjak te je objasnio kako je Hajduku pošlo za rukom primiti tako puno golova.

“Kad se otvoriš i baciš sve karte u napad, postoji šansa da nas to kazni u obrani. Nažalost, primili smo taj treći gol, poslije se pokušali vratiti, pokazali želju, ali na kraju nije bilo dovoljno’‘, zaključio je Melnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.