Davis Cup: Hrvatska s Čilićem protiv Srbije

Izbornik hrvatske teniske Davis Cup reprezentacije Željko Krajan prijavio je sastav za predstojeći susret 1. kola Svjetske skupine protiv Srbije, koji će se održati u Kraljevu od 6. do 8. ožujka, a među četvoricom igrača je i naš najbolji igrač Marin Čilić (11. na pojedinačnoj ATP listi) iako ove godine još nije odigrao niti jedan susret zbog ozljede ramena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Znamo kakva je situacija s Marinovom ozljedom, ali se i dalje nadamo da bi mogao biti od pomoći reprezentaciji u Kraljevu”, rekao je izbornik Željko Krajan.

Uz pobjednika prošlogodišnjeg US Opena Čilića, Krajan je za susret protiv Srbije prijavio još Bornu Ćorića (84. na ATP ljestvici), Matu Delića (158. na ATP ljestvici) i Marina Draganju (22. na ATP listi igrača parova).

Sastav reprezentacije Srbije bit će objavljen tijekom dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.