Davor Dominiković bez dlake na jeziku pred danskim novinarima: ‘Vaši su suci grobari rukometa, ne mogu ni reći sve što želim o njima’

Foto: Fah

Hrvatska rukometna reprezentacija je nakon drame u Koelnu nezasluženo poražena od domaćina Svjetskog prvenstva Njemačke. Minimalan poraz 22:21 u šokantnoj završnici mnogi pripisuju danskim sucima, izbornik Lino Červar nakon utakmice nije mogao sakriti svoje nezadovoljstvo, a uz Linu je stao i legendarni Igor Vori.  No, nisu oni bili jedini koji su glavne krivce u porazu hrvatske reprezentacije vidjeli u danskim sucima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Proslavljeni bivši hrvatski rukometaš, Davor Dominiković, inače pomoćnik Lini Červaru, također se obrušio na suce, ali je i sportski čestitao domaćinu plasman u polufinale, iako na pomalo sarkastičan način.”

“Čestitao bih njemačkoj rukometnoj reprezentacija na plasmanu u polufinale Svjetskog prvenstva. To je dobro za rukomet. Oni su organizirali ovu žurku i naravno da onda moraju biti u polufinalu…”

Dominiković se nije mogao suzdržati dok je danskim novinarima govorio o nepravdi koji su hrvatskom rukometnoj reprezentaciji nanijeli danski suci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Također, drago mi je što mi je prišao jedan čovjek iz Rukometnog saveza Njemačke i priznao mi da su suci pogriješili u završnici, ali to ništa ne može promijeniti. Ništa ne mijenja činjenicu da smo mi ispali, a da oni idu dalje. Danski suci su dopustili toliko prednosti Nijemcima… Ma, ne mogu ni reći sve što želim o tim ljudima. Zbog takvih naš sport ide u grob. I to je poruka za sve ljude na svijetu”, kazao je ogorčeni Davor Dominiković te je kao i Červar poručio kako ovo nije prvi puta da je Hrvatska pokradena na svjetskim prvenstvima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.