Davor Šuker: ‘Svakome je igraču teško oprostiti se od reprezentacije, ali trebamo poštovati takve odluke’

Foto: fah

Oproštaj Marija Mandžukića od reprezentacije odjeknuo je danas. O svemu se oglasio i predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Znam koliko je svakom igraču teško reći zbogom reprezentaciji, kao što je i nama teško prihvatiti svaki odlazak. No, trebamo razumjeti i poštovati takve odluke, posebno uzimajući u obzir fenomenalan uspjeh reprezentacije u Rusiji. Mariju možemo samo skinuti kapu za sve što je dao reprezentaciji u ovih 11 godina, a posebno za doprinos tom povijesnom srebru”, izjavio je predsjednik HNS-a.

“Iako je reprezentativnu karijeru završio kao drugi najbolji strijelac Hrvatske, Marijeva igra nikada nisu bili samo golovi. Pamtit ćemo njegovu borbenost, požrtvovnost i odlučnost s kojima je igrao i uvijek davao sve od sebe, kao što i priliči kada predstavljate svoju zemlju. Sve to čini ga istinskim velikanom hrvatske reprezentacije. U ime nogometne obitelji, zahvaljujem mu na svemu što je dao Hrvatskoj i želim sve najbolje u nastavku klupske karijere”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.