‘Debi’ Jovićevića: ‘Prisustvovali smo susretu sadašnjosti i budućnosti Dinama, nema brige za budućnost’

Foto: snimka zaslona HRT

Igor Jovićević debitirao je na klupi Dinama na neobičan način. Na Hitrec-Kacianu snage su odmjerile tri momčadi, u zapisnicima ukupno 44 igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“I igračima je bilo zanimljivo odigrati utakmicu, a sve što smo zamislili proveli smo u djelo. Bilo je emotivno, prisustvovali smo susretu sadašnjosti i budućnosti Dinama, sve ono što Dinamo ima pokazalo se na travnjaku. Ima ih još koji nisu mogli igrati, ali Dinamo ne mora brinuti za budućnost. Ove utakmice mi se uklapaju u periodizaciju, tehničko-taktičku i kondicijsku i do idućeg četvrtka imam dovoljno prostora da odradimo neke segmente igre. I dalje radimo u grupama, pa smo za neke taktičke stvari iskoristili mlađe igrače, kojima je ovo sigurno pozitivan trenutak, važno i za motivaciju, da vide kako to rade stariji igrači. Svi imamo koristi od toga, sve u svemu Dinamo je obitelj i do četvrtka ćemo ovako raditi. A onda imamo dvije provjere, s Osijekom i Goricom, a ti mladi se vraćaju u svoje momčadi, juniore ili B momčad”, ispričao je, pišu Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.