Deseta ozljeda: Nevjerojatan niz problema s kojima se u Realu susreće Eden Hazard

epa08796444 Madrid's winger Eden Hazard (C) vies for the ball with Internazionale's defender Danilo D'Ambrossio (R) and midfielder Marcelo Brozovic (L) during the UEFA Champions League group B match between Real Madrid and FC Internazionale at Alfredo Di Stefano stadium in Madrid, Spain, 03 November 2020. EPA/JuanJo Martin

Belgijski nogometaš Eden Hazard nakon dolaska u Real susreće se s nevjerojatnim problemima, zbog brojnih ozjeda nikako da u Kraljevskm klubu pokaže svoju stvarnu igračku vrijednost, kakvu je, primjerice, pokazao prije dvije i pol godine na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, na kojem je njegova Belgija osvojila treće mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Hazard se prošlog vikenda vratio na teren nakon što se konačno oporavio od ozljede te je igrao u završnici utakmice između Reala i Elchea, koju je Real, zahvaljujući Luki Modriću, teškom mukom riješio u svoju korist.

No nije dugo trajao njegov povratak, naime, jutros je saznao vrlo loše vijesti, zadobio je svoju desetu ozljedu otkako je prije skoro dvije godine kao veliko pojačanje stigao iz londonskog Chelseaja.

Podsjetimo, belgijski nogometaš se tek nedavno vratio na teren nakon ozljede zbog koje je izbivao nekoliko mjeseci, trener Zinedine Zidane dao mu je priliku već protiv Elchea, međutim, pokazalo se to kao velika pogreška. Naime, nakon utakmce Hazard se ponovo požalio na probleme u lijevom skočnom zglobu, klub je potvrdio kako će zbog toga s terena izbivati najmanje četiri tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako piše Marca belgijskom igraču prijeti nova operacija zbog koje bi bio izvan terena do kraja ove sezone.

Od 88 mogućih utakmica koje je Hazard mogao odigrati odigrao je tek njih 36, što je za igrača koji je najavljen kao veliko pojačanje poražavajući podatak

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.