Dinamo i na Maksimiru pobijedio Krasnodar i plasirao se u osminu finala Europske lige

Foto: fah

Nogometaši Dinama u drugoj utakmici šesnaestine finala Europske lige na Maksimiru su svladali Krasnodar 1:0, a jedini pogodak na utakmici zabio je Mislav Oršić u 31. minuti. Naime, junak prve utakmice Bruno Petković i Kristijan Jakić su kombinirali, pobjegli su obrani gostiju koja je izgubila posjed. Na kraju je Jakić uspio dodati do Oršića koji je s 11 metara lakoćom pogodio za vodstvo plavih 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Dinamo je u prvoj utakmici, u gostima u Rusiji, također slavio pobjedu i to 3:2, s ukupnim rezultatom 4:2 Modri su izborili osminu finala Europske lige. Veliki je to uspjeh za hrvatskog prvaka, koji je još jednom potvrdio kako je postao ozbiljan klub čak i u europskim okvirima.

Prvak Hrvatske, pod vodstvom trenera Zorana Mamića, na Maksimiru je odigrao još jedan vrlo dobar meč, u kojem je potvrdio europsku klasu te se stječe dojam kako su Modri zapravo rutinski preskočili rusku momčad. Više i nije iznenađenje kada se Dinamo plasira među 16 najboljih Europske lige, a to je sjajna vijest za hrvatski nogomet.

DINAMO: 1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Livaković; Ristovski, Theophile, Lauritsen, Gvardiol; Ademi, Jakić, Majer; Ivanušec, Oršić, Petković

KRASNODAR: 0

Agkacev; Smolnikov, Martinović, Kaio, Černov; Gazinski, Cabella, Vilhena; Ionov, Wanderson, Claesson

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.