Dinamo i Tottenham zamijenili domaćinstva

Zagreb, 13.2.2021.- Utakmica 21. kola Prve HNL Dinamo - Osijek na stadionu Maksimir. foto HINA/ Admir BULJUBAŠIÆ/ ua

Poznati su svi detalji utakmica između Dinama i Tottenhama u osmini finala Europske lige. Naime, prva utakmica će se igrati u Londonu 11. ožujka, a uzvrat sedam dana kasnije u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo je pod upitnikom hoće li se igrati u Zagrebu ili na nekom od stadiona izvan Hrvatske, no nadležna tijela hrvatskih vlasti, uvažavajući epidemiološke mjere koje će provesti Dinamo i Tottenham, usuglasila su se s dolaskom delegacije Tottenhama i odigravanjem utakmice u Zagrebu.

Dinamo je trebao biti domaćin prve utakmice, a uzvrat se trebao igrati u Londonu. Međutim, kako bi “Spursi” i “Modri” uzvrat u Londonu trebali igrati isti dan kad i Arsenal i Olympiakos, odlučeno je da se zamijene domaćinstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.