Modrić prije 15 godina debitirao za Vatrene

Zagreb, 11.10.2020 - Utakmica Lige nacija između reprezentacija Hrvatske i Švedske. Na slici Luka Modrić slavi pobjedu. foto HINA/ Damir SENČAR/ ds

Zlatko Dalić nije mogao poželjeti boljeg “suputnika” na zajedničkom putu do epohalnog dostignuća. Luka Modrić je od prvog dana Dalićeva izbornikovanja kapetan momčadi koja je prije dvije i pol godine osvojila povijesno srebro na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno da Lukin jubilej nije mogao proći bez izbornikove čestitke.

“Svi znamo tko je Luka Modrić i koliko je značajan njegov doprinos reprezentaciji, ali i hrvatskom nogometu i sportu uopće. To što je on u posljednjih petnaest godina napravio za reprezentaciju teško će itko nadmašiti, Luka je lider na terenu i u svlačionici, igrači ga izuzetno cijene i poštuju. U reprezentaciji na vrhunskoj razini traje već toliko godina ponajviše zahvaljujući profesionalnom odnosu na svakom treningu i utakmici.”, kaže izbornik Vatrenih ističući u prvi plan skladan odnos s kapetanom.

“Lako je biti trener i izbornik Luki Modriću. Naš je odnos isti od prvog dana, Luka je uvijek bio jednostavan, normalan, pošten, otvoren, iskren… Zbog toga i jest postigao tako puno u nogometu. Luka momčad i suigrače čini boljima, uz njega mladi igrači lakše stasaju, jer imaju od koga i što učiti, a u svakom trenutku mogu računati na njegovu golemu podršku. Vrhunski je igrač i profesionalac, zaslužio je biti najbolji na svijetu i rekorder po broju nastupa za hrvatsku reprezentaciju. Želim mu još puno lijepih trenutaka u reprezentaciji, posebno me raduje činjenica da na okupljanja i dalje dolazi s ogromnom željom i voljom kao i prvog dana. To je nešto što itekako treba cijeniti.”, zaključio je Dalić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.